La mulț ani, Ioane!

Azi îi ziua lu Iuăn. Iuăn o fost oarecum inspirația, când l-am făcut pe bemniai. Că făcea foarte multe căcaturi, pe care era musai să le consemnăm. Iuăn îi fratele meu și-al tuturor. Și îi născut de Ziua Îndrăgostiților, drept pentru care nici unul din membrii grupului de inițiativă creștină Bemniai nu poate să sărbătorească dragostea, azi. Pentru că m-o rugat să nu scriu nimic despre el azi, o să împărtășesc cu voi o parte din cele mai tari chestii pe care Iuăn le-o făcut și zis.

– Când era mai mic, Iuăn o țâpat o petardă în budă și o spart buda. O săptămână ne-am că cat în vecini. Era în perioada Crăciunului.

– Când o făcut 17 ani, de ziua lui și-o dorit o mașină de găurit. o mașină de găurit.

– Într-un an de 1 mai, Iuăn o apărut la televizor. interviul cu Iuăn o decurs cam așa: R: „câți ați venit azi de la cluj?” I: „destui”. R: „și cum v-ați pregătit ca să veniți la mare?” I: „binie”.

– Odată, în tren, băieții jucau fazan cu înjurături. Iuăn o primit ceva ce se găta cu „…mă-tii”, deci trebuia să facă o înjurătură care să înceapă cu „ii”. Aceasta a fost: „Iisus o coborât pe Pământ numa s-o fută pe mă-ta”.

– Dintre dumele celebre ale lu Iuăn, amintim: „Lua-te-ar papagalii la p*lă”, “saruuunuma!!!!”, “Ce bagă ninje..noh”, “cântână și fanal”, “de la țuică, unele borăști”, “cortu meu îi cât un sac de rafiță”, “semnu de interzire depășire”, “Cablu HDMI cu 3 ieșiri: video(1), muzică(2) și atât(3)”

– Iuăn o încercat să combine 2 fete, odată: „Io-s Iuăn. Sper că nu sunteți unguroaice sau pocăite.”

– Cea mai mare iubire a lu’ Iuăn o fost o Dacie 1310. Când o dus-o la casat, o luat de pe ea casetofonu’ și l-o montat în camera lui. Vo 2 săptămâni o ascultat radio la el. I-am zis „bă Iuane.. da știi că avem internet, nu?” o zis Iuăn că „da, da’ la ăsta se aude mai bine”

Îs foarte multe povești cu și despre Iuăn, da’ vă ajung astea, deocamdată.

La mulț ani, Iuane! Grupul de inițiativă creștină Bemniai îți urează sănătate și de-abia așteaptă să dai de băut.

***Dacă vrei să-i urezi LMA lu Iuăn, îl poți contacta la 0762625389. Și dacă nu-l cunoști personal, sună-l liniștit(ă), că-i pretenos.