Valentine’s gay

Nime’ din grupul de inițiativă creștină „Bemniai” nu sărbătorește Zâua Îndrăgostiților. Pentru că-i o porcărie. Și pentru că îi zâua lu Iuăn și îi musai să-l sărbătorim pe el.

Tre’ s-o amintesc aci pe tanti Pricop, bătrânica ce o stat până nu demult lângă noi. N-am făcut prea multe chefuri, da’ mai era câte o zi de naștere, câte-o treabă și na.. o anunțam din timp și dormea zâua.  Într-on an, o vinit cu mâinile-n șold, supărată că „se poate? dar cum este posibil? am ajuns acuma să sărbătorim ziua îndrăgostiților? Voi nu ratați nici o ocazie să faceți chef?” Hoooo! (cum ar spune Iuăn). I-o explicat mama că îi ziua copchilului și și-o cerut scuze băbuca. Io nuj dacă și-o notat undeva, sau o ținut minte, da știa tăte zilele noastre de naștere și se pregătea sufletește pentru ele: dormea zâua și noaptea ne asculta cum ne distram. Într-un an, însă, Iuăn și-o ținut petrecerea în oraș.  A doua zi, băbuca o vinit extrem de dezamăgită: „da’ ce s-o întâmplat de nu și-o ținut copchilu’ ziua? Că io n-am dormit toată noaptea, așteptând să înceapă petrecerea.” De atunci, vecina noastră nu doarme de Valentine’s day.

Anu ăsta facem iară petrecere, așa că serus dragoste și alte povești. Oricum nu-i așe interesant. Să te ducă bărbatu’ visurilor tale la o cină romantică în ceva restaurant fancy, să mânci avioane și să bei beutură de femei, după care să te ducă acasă, să te culce pe petale de trandafir și să te iubească (ftă) toată noaptea? Gaaaaay! Mai bine: meri cu tăți pretinii acas’ la mă-ta, mânci vinete și salata boeuf, bei bere din pet și te uiți la Românii au talent, te îmbeți binie, după care te muți în club, bei shot-uri, te faci rangă și, împreună cu bărbatu’ visurilor tale te duci acasă, unde vă culcați încălțați. De ftut nu te fte nime, până dimineață, când te fte o durere aprigă de cap. Mult mai tare!

Dacă vă interesează să participați la petrecere, simțiți-vă liberi să ne contactați pentru adresă. O să avem bere la pet, cel mai probabil Neumarkt (că îi ieftină), vodka V33 și pălincă.

V-am țucat!