Păcatele

S-o publicat zilele trecute o listă de vo’ 200 de păcate…Pe ăstea de le-ai comis, meri în iad și mori. Asta dacă nu le spovedești. Din ălea 200, câteva mi-o atras atenția și cre că merită să le dezbatem.

“57. M-am lacomit la avere, zgarcindu-ma la milostenie.” unde milostenie se referă cel mai probabil la banii pe care i-ai dat sau nu la Popa

 

“72. M-am ametit la cap cu bauturi alcoolice. M-am imbatat. Am si varsat dupa aceea. ”  Da’ ce, dom’le? Dacă borăști îi mai grav? Ăsta îi pe tri faze, păcatu: 1. M-am amețit, păcat mic. 2. M-am îmbătat, păcat mare. 3. Am borât: în Iad, ni’ nu mai discutăm!!! 

“88. N-am pastrat curatie cu sotul (sotia): miercuri, vineri, sambata, duminica, luni; in cele 4 posturi de peste an; in timpul sarcinii si al ciclului lunar; 40 de zile dupa nastere.”  Cred că asta înseamnă că n-ai voie să faci dragoste în zilele mai sus menționate. Asta înseamnă că dacă nu-i ceva post (și post cam îi tăt timpu), dacă femeia nu-i la stop și dacă n-o fo născută de curând… ai voie să faci sex (sau dragoste) doar marți și joi. Ora nu-i precizată nicări? 

“91. Am facut pacatul onaniei ca sa nu fac copii, adica: am folosit prezervativ sau am varsat samanta afara ca barbat, iar ca femeie am folosit diafragma.” what, now? 

 “94. M-am impreunat cu sotul (sotia) de mai multe ori in 24 de ore. ”   Mă așteptam, da.. să revină cu completări. Deci marți și joi, maxim o dată pe zi. 

“95. M-am impreunat cu sotul (sotia) in diferite pozitii,ca animalele.” Este clar că poziția capră nu e una acceptată. Pentru că animalele. Aici, aș avea  totuși nevoie de-o lămurire: Care este poziția acceptată de Biserică? (O să-l întreb pe Popa când vine data viitoare la stropchit). Deci: marți și joi,o dată pe zi, într-o singură poziție (pe care n-o știm, da’ sigur nu e capra) 

“109. Am facut pacatul malahiei cu alta persoana, unul la altul. Eu cu altul, altul cu mine, cu femeie, barbat cu barbat, femeie cu femeie, cu copii.”  Poetic de-a dreptu’

 “111. Am facut pacatul gomoriei (prostii cu gura, sex oral).” Prostii cu gura :))

 “115. Am privit cu placere cum se impreunau animalele.” Nenea Peter!!!! Musai tre să citești asta http://bemniai.ro/2013/05/21/ce-fac-pisicile/

“164. Am mustrat prea aspru. Am cicalit. Am stat cu gura si am fost prea bagacios (bagacioasa) pe altcineva.” Asta îi specială pentru femeile crizate. NU CERTA BĂRBATU’ CÂND VINE BAT ACASĂ, CĂ MERI ÎN IAD! 

 “172. M-am casatorit cu evreu, turc, catolic, sectant etc.” aș mai completa: ungur, țâgan, gras, mă-ta, indian, american, om chel, om pletos, om epilat pe piept, pensat, poponar și lista este deschisă. 

 “176. Am jucat si am mers la discoteci si alte petreceri anormale.” Da, am făcut asta. De mai multe ori. Pentru că ce petrecere mai e normală în ziua de azi? 

“179. M-am mascat.”  WTF?

“180. N-am platit contributia la Sfanta Biserica.” Nu, n-am plătit-o. De mai multe ori, chiar. Sorry. N-am așe bani. 

Ăstea îs doar o parte din chestiile interesante pe care dacă le faci, meri în Iad. Nu uitați: Sex – numa marți și joi și numa o singură dată! Și într-o singură poziție, încă nu știm care.

P.S. Acest post nu-i o bătaie de joc la adresa creștinismului sau credincioșilor și sper să nu mă trimiteți în Iad. However.. cred că Biserica ar trebui să-și facă un update (cel puțin la poziții!) și să intre-n rând cu lumea. Pentru că noi, tinerii… well… ne mai f*tem și lunea. Ăsta-i adevăru.